ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

1. Üzemeltetői adatok:

Név: attrakció ev.
Székhely: Balatonalmádi, Mátyás k. út 13/A.
Adószám: 62786566-1-39
Nyilvántartási szám: 2673186
Honlap: www.nepijatekok.hu
Szolgáltató képviselője: Sziráczky Valéria
Elérhetősége: attrakcio@gmail.com
(Szolgáltató)

2. Szellemi alkotások joga

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weboldalon található minden szöveg és fénykép, videó szerzői jogi műnek minősül, a weboldal tulajdonosa és a weboldalhoz kapcsolódó valamennyi szellemi alkotás jogosultja Szolgáltató. Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Tulajdonos írásos hozzájárulása nélkül.

3. Adatkezelés:

Az Ön által megadott adatokat Szolgáltató kizárólag kapcsolattartás, valamint a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. Honlapunkon is elérhető az Adatvédelmi Nyilatkozatunk.

4. Megvásárolható szolgáltatások köre

# Népi játékok rendezvényekre különféle eszközös népi fajátékokkal, üzemeltető animátorokkal együtt.

# Kézműves játszóházak lebonyolítása hagyományos és modern technikákkal.

Szolgáltató kijeleni, hogy fenti szolgáltatásokhoz szükséges jogosítványokkal, engedélyekkel rendelkezik.

5. A szerződéskötés nyelve magyar.

6. Megrendelés menete

# Tájékozódás honlapunkon, elérhetőségeinken az elérhető szolgáltatások köre felől.

# Árajánlat kérés az adott rendezvényre (helyszín, időpont, időtartam, tervezett résztvevők száma, összetétele, rendezvény profilja, jellege, stb. alapján) Az Árajánlat elkészítésének határideje két munkanap. Az Árajánlat elkészítésével Szolgáltató jelzi, hogy a kérdéses időpontban van szabad kapacitása, és kész a felkérésnek eleget tenni. Az Árajánlat érvényessége – amennyiben külön nincs jelezve -két hét. Érvényességi időn túli visszajelzés esetén Szolgáltató nem tudja garantálni az Árajánlatban foglaltak maradéktalan teljesítését.

# Időpontfoglalás: árajánlat kéréskor kérhető. Időpont foglaláskor minden esetben kérjük jelezni, meddig kérik az időpont tartását – pl. mikorra várható döntés. Ellenkező esetben a szokásos két hétig tudjuk tartani az időpontot.

# Szerződéskötés: a megrendelés tényét és részleteit minden esetben szerződésben rögzítjük. A szerződés akkor lép hatályba, amikor mindkét fél cégszerűen aláírta.

7. A szerződés minden esetben tartalmazza

# a Megbízó adatait (név, székhely, adószám, aláíró neve, titulusa)

# a Megbízott adatait (ld. Szolgáltató)

# a megrendelt szolgáltatások körét

# pontos helyszínt, időpontot, időtartamot

# megbízási díjat

# fizetési feltételeket

# lemondási feltételeket

Szerződéskötéskor minden esetben a magyar és Európai Uniós jogszabályok a mérvadók, a nem szabályozott kérdésekben a Ptk. adott bekezdései érvényesek.

8. Hatályos:

2020. április 20-tól. Az Általános Szerződési Feltételeket Szolgáltató képviselője jogosult módosítani.